skip to Main Content

Thaise traditionele massage

Thaise massage is in de loop der jaren beïnvloed door andere invloeden, ja zelfs door westerse. Hoewel het traditioneel door monniken in Boeddhistische tempels beoefend werd, is het beroep niet meer beperkt tot de tempelomgeving. Thaise massage wordt in Thailand nu overal in beoefend, in massagesalons in ziekenhuizen, in hotels, op het strand. En er zijn tal van verschillende massagescholen opgericht. Hierdoor verschillen de behandelingen behoorlijk in stijl en effectiviteit.

Traditionele Thaise massage is een complete lichaamsbehandeling, die acupressuur, reflexologie, yoga en de typische rekkingen en strekkingen integreren binnen een uitgekiend choreografisch spel tussen de masseuse en de patiënt.
Traditionele Thaise massage brengt de belangrijkste spiergroepen in balans. Ze verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam. De serene stille aandacht en diep invoelen zorgen ervoor dat je meer in contact komt met jezelf. Er ontstaat ruimte om spanningen los te laten. Na een volledige Thaise massage voel je een vreemde mengeling van mentale rust en een lichaam dat stroomt van energie!
Tijdens de massage harmoniseren, corrigeren en stimuleren fysieke manipulaties het lichaam.

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in een massage? U kunt alleen telefonisch een afspraak maken bij Pho Thammakhot.

Back To Top