Ga naar hoofdinhoud

Thaise voetmassage is een effectieve massagetherapie, die gebaseerd is op de voet-reflexologie. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat zich ter hoogte van de voeten reflexzones bevinden die via energiebanen verbonden zijn met de organen, zenuwen, klieren en overige lichaamsgebieden. Het masseren van deze punten heeft een stimulerende werking naar het corresponderende element in het lichaam, waardoor de natuurlijke genezing en de balans in het lichaam bevorderd worden.

De reflexpunten van de voeten staan in verbinding met lichaamsdelen, organen, zenuwen en klieren. Het masseren van de punten heeft een stimulerende werking naar het corresponderende of orgaan punt in het lichaam. Daardoor activeren we de natuurlijke manier van genezing.

Waarvoor dient voet-reflex-massage:
Voet-reflex-massage stimuleert het lichaam zichzelf te genezen, geeft verlichting bij pijn, stimuleert genezing en werkt preventief. Daarnaast werkt het ontspannend en geeft het nieuwe energie. Ook ontdoet het lichaam zich hierdoor van afvalstoffen. Andere gunstige effecten zijn een betere nachtrust.

In sommige gevallen kunnen bepaalde huidige klachten zich in eerste instantie verergeren wat zich binnen 3 dagen weer herstelt waarna verbetering optreedt.

Voet-reflex-massage werkt ook stressverlagend, helpt ondersteunend bij overspannenheid en burn-out. De organen zoals bijvoorbeeld hart, longen, maag, darmen en nieren zijn terug te vinden op de voetzool. De voetzool is als het ware de spiegel van je lichaam. Als een orgaan of lichaamsdeel niet goed werkt, weerspiegelt zich dat in de voeten. De plek op de voet die correspondeert met het betreffende orgaan of lichaamsdeel wordt pijnlijk, doordat de energiedoorstroming in het betreffende gebied niet goed meer is. Tijdens de voetmassage wordt de doorbloeding en lymfestroom geactiveerd. De blokkade wordt hierdoor doorbroken, afvalstoffen worden verwijderd en nieuwe bouwstoffen kunnen de plaats van bestemming weer bereiken. Daarnaast bevordert en verbetert de massage de bloedsomloop in de voeten en onderbenen, vermindert pijn, stimuleert de organen om goed te werken en werkt preventief. De manier waarop de masseur met vingers, duimen en handen masseert en met behulp van een speciaal stokje dat gebruikt wordt om de drukpunten nog optimaler te activeren, is binnen de voetmassage uniek. Tijdens de behandeling ondervind u tintelingen, kriebels en prikkels, dit is heel normaal bij deze behandeling. Op sommige plekken kan een (lichte) pijnprikkel voelbaar zijn, wat wijst op een blokkade. Door deze punten te masseren worden de blokkades verminderd of opgeheven. Tenslotte werkt een voetmassage heel ontspannend.

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in een massage? U kunt alleen telefonisch een afspraak maken bij Pho Thammakhot.

5,0 20 reviews

 • Avatar Anja Krijgsman ★★★★★ in de afgelopen week
  Heerlijke massages die echt helpen! Ik ga al een aantal jaren regelmatig en heb er baat bij. Beide masseuses weten precies de pijnpunten te pakken en de stress te verlichten. Soms pijnlijk, maar nooit té. Ze luisteren naar je lichaam en … More helpen je om dat ook te doen. Adem de pijn uit en laat het los :)
 • Avatar Bettina Buikstra ★★★★★ een week geleden
  Gister hier een fijne ontspannende maar ook therapeutische behandeling/massage gehad met warme olie. Had schouderklachten, hier is extra aandacht aan besteed
  voelt nu goed! 😀 supervriendelijke eigenaresse/masseuse. Mooie en schone salon.
  … More Ik kom zeker terug!!
 • Avatar Lucinda Jacyntha van der Meulen ★★★★★ een maand geleden
  Tijdens onze vakantie gekozen voor een duo olie massage bij Pho Thammakhot. Erg goede en vriendelijke service, kwaliteit staat voorop. Je wordt erg professioneel en met een persoonlijke touch gemasseerd. Ze weet precies de punten in de … More spieren te vinden die iets meer aandacht nodig hebben. Het is echt een beleving, met goed ontvangst en ook na de behandeling ontvang je wat te drinken, in alle rust en tijd die jij nodig hebt na jouw massage. Echt een aanrader en als we weer eens in de buurt zijn zeker voor herhaling vatbaar!
 • Avatar Tamara Jonker ★★★★★ een maand geleden
  Lieve, hartelijke en verzorgde dame. Ze weet goed wat ze doet. Tip: Geef vooral aan als je steviger gemasseerd wilt worden; door samen te werken, wordt de massage nóg lekkerder en kun je extra genieten van de massage.
  Vraag was of we zelf
  … More handdoeken wilden meenemen, op zich geen probleem, maar voor de prijs (en met veel handdoeken op voorraad op locatie) zou dit inbegrepen mogen zijn.
  Duo massage mogelijk bij tijdig reserveren.
  Volgende keer in Katwijk aan Zee zal ik zeker weer een bezoek brengen.

Back To Top
Chat openen
Contact
Hallo 👋
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een berichtje via WhatsApp.