skip to Main Content

Meditatie

Meditatie is stevig verankerd in de traditionele Thaise massage en zeker nu meer relevant dan ooit in onze hedendaagse gejaagde wereld.

Heerlijk tot rust komen met inspirerende meditatie psalmen. Als je je opgejaagd voelt, word je er kalm van; als je je uitgeput voelt, geeft het je nieuwe energie en als je je zorgen maakt, word je er rustig van. Daarnaast heeft het heilzame krachten en geeft het je een gevoel van voldoening en tevredenheid door je een rustige plek te laten vinden, die je alleen kunt bereiken door meditatie.

Als onderdeel van het door mij aangeboden spectrum, zal ik u de vereiste voorbereidende technieken aanleren welke als basis dienen voor het gehele meditatie programma.

Waarom meditatie? Voor mensen met klachten raden wij aan om naast de behandelingen ook te mediteren. Dit versterkt het effect en u zult zich nog beter gaan voelen doordat het voor u ook belangrijk is om voor uw geestelijke welzijn te zorgen.

Na een behandeling kunt u geholpen worden met het leren van de grondbeginselen van het mediteren, hiervoor krijgt u het gebed “genade” , “Het grote mededogen universele gebed” en “Ik hou van de Psalmen”.

Geestelijk vader Charan “Kjiet Tha Thammoo”.

Tempel Ampawan. Gemeente Phrom Buri, Provincie Sing Buri.

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in een massage? U kunt alleen telefonisch een afspraak maken bij Pho Thammakhot.

Back To Top