skip to Main Content

Totaal Herbal huidweefsel detox behandeling

Voor de aanvang van de behandeling moet het lichaam gewassen worden. Daarna volgt een sauna met Herbal kruiden, waarna een gehele lichaamscrub met speciaal voor deze behandeling ontwikkelde kruidensamenstelling volgt om het lichaam te ontdoen van afvalstoffen.

Daarna moet u douchen om de kruiden van de lichaamscrub af te spoelen.
Hierna krijgt u een Herbal kruidencrème in de huid gemasseerd.
Deze crème helpt uw huid met het herstellen van de vochtbalans en stimuleert de doorbloeding van de huid, tevens zal uw huid beter aanvoelen en oneffenheden zullen verdwijnen. U zult zich fris en opgewekt voelen na de behandeling.

Voor uw gezicht krijgt u een andere speciale kruidenscrub, waarna uw gezicht gereinigd wordt en een speciale gezichtscrème ingemasseerd wordt, ook deze crème helpt uw huid met het herstellen van de vochtbalans en stimuleert de doorbloeding van de huid, tevens zal uw huid beter aanvoelen en oneffenheden zullen verdwijnen. U zult zich fris en opgewekt voelen na de behandeling.

Bovenstaande behandeling neemt ongeveer twee en half to drie uur in beslag naar gelang uw huidtype en lichaamsomvang. Hiermee is de huidbehandeling klaar.

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in een massage? U kunt alleen telefonisch een afspraak maken bij Pho Thammakhot.

Back To Top